top of page

Om Täta Tak

Täta Tak Entreprenad är värderingsstyrt företag. Gemensamma värderingar och arbetet kring dessa är en viktig del av vår vardag och arbete.

 

Vår målsättning är att kunna hjälpa dig som kund med hela fastighetens yttre skal, tak och plåtarbeten utför vi med egen personal. När det gäller fasader, fönster, solceller och skorstenar samarbetar vi med de bästa i branschen för att du som kund ska få en helhetslösning som håller i många många år framöver. Givetvis tar våra skickliga projektledare hand om hela kedjan och har dig och era fastigheters bästa för ögonen hela tiden.

Företaget har kontor i Helsingborg och Malmö men vi arbetar över hela Skåne.

Vi är måna om att vårda våra kunder och anställda. Vi ser Er som vår största tillgång! 

 

Vår ledstjärna är Vi bryr oss! Tillgänglighet, det egna agerandet och gemensamma engagemanget är vår största tillgång.

Vi vill uppfattas som takfirman som bryr sig om. Vår ambition är att ha en nära och god relation till Dig som kund och affärspartner.

Du skall i princip kunna nå oss när som helst på dygnet, 7 dagar i veckan. Detta tycker vi är tvunget, när man jobbar med något så viktigt som tak.

 

Vi har valt ett företagsnamn som förpliktar, heter man “Täta Tak” finns inget annat än 100% engagemang!

I företagsgruppen ingår också Glumslövs Plåt AB, ett komplett plåtslageri med egen verkstad och välutbildad personal samt avdelningen Täta Tak Brandskydd som är specialister på service, inspektion och byte av brandventilatorer.

_DSC8252.jpg
Om oss start
bottom of page