top of page

Glumslövs Plåt AB

Glumslövs Plåt start

Glumslövs Plåt AB är en helhetsleverantör av inom byggnadsplåt.

Under de närmre 30 år företaget varit verksamt har vi uteslutande arbetat med högkvalitativa arbeten inom byggnadsplåt. Allt från minsta serviceuppdrag till stora entreprenader, alla arbeten är lika välkomna!

Vi utför garneringar så som rännor, rör, kupor, skorstenar, vindskivor, fönsterbleck och krönplåtar på både flerbostadshus, industrier, kontor​ och villor.

Takarbeten med både bandtäckningar, skivtäckningar samt montage av trp-plåt utför vi gärna.

Vi är speciellt stolta över att vi oftare och oftare får bidra som rådgivare med vår sakkunskap inom plåtslageri för både konsulter och vid projekteringar vid ombyggnader och nybyggnation.

Att plocka ner snö och istappar från tak utför vi gärna tillsammans med vårt bolag Täta Tak, samtlig personal har naturligtvis licens för Skotta Säkert.

Önskar du tillverkning av diverse olika plåtbeslagningar efter egna mått är detta inga problem, bara besök oss på vårt kontor i Påarp eller skicka dina önskemål här (info@glumslovsplat.se) så tillverkar vi enligt dina önskemål.

Glumslövs Plåt AB är anslutna till Entreprenadföretagen där vi även representeras i styrelsen av Tord Wickmark. Vår medlemskap borgar för kvalitet och seriositet i alla led!

bottom of page